Waktu Tayangan
 
Mengenai Kami
Sejarah Cinema Online

Cinema Online adalah sebuah idea dari dua individu yang mempunyai impian untuk merevolusikan dunia perfileman Malaysia. Laman sesawang www.cinema.com.my mula beroperasi pada Oktober, 1998, dan sejak itu telah mempunyai ribuan kandungan. Dalam laman sesawang ini anda boleh dapati kandungan mengenai filem-filem terkini, baik tempatan mahupun antarabangsa. Buletin, ulasan, previu dan juga peraduan. Semua ini bermula dari Waktu Tayangan Sinema, sekarang mempunyai lebih 95 peratus waktu tayangan pawagam di seluruh Malaysia, dan sentiasa yang terkini untuk keselesaan anda.

Wireless

Selepas kejayaan www.CINEMA.com.my, timbul pula idea untuk menerbitkan majalah yang menyediakan kandungan hiburan dari dunia sinema. Majalah pertama Cinema Online diriliskan pada Oktober 2002, dan berkembang dengan cepat, tetapi dengan perkembangan dunia Internet yang semakin maju, timbul pula permintaan kandungan dalam talian, dan sejak itu kami terus bertukar kepada digital sepenuhnya. Anda akan mempunyai akses waktu tayangan di seluruh negara, liputan mengenai filem tempatan dan antarabangsa, temubual bersama selebriti, rencana, treler filem terkini dan BANYAK peluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik termasuk barangan edisi terhad filem-filem.

Terus mengorak langkah kehadapan

Setelah berjaya menyediakan segala informasi mengenai filem-filem di Malaysia menerusi satu tempat; www.CINEMA.com.my terus mengorak langkah kehadapan dengan melebarkan lagi sayap ke rantau Asia, www.CinemaOnline.Asia dengan tujuan sama iaitu menyediakan waktu tayangan dan informasi mengenai filem di:

Singapura - www.cinemaonline.sg
Kemboja - www.cinemakh.com

Nombor telefon E.T.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami menerusi e-mel di

marketing@cinemaonline.asia untuk pengiklanan, promosi atau maklumat peraduan,
editor@cinemaonline.asia untuk sebarang maklumat mengenai kandungan.

Atau boleh hubungi melalui

Tel: 03 7805 1527 (Waktu pejabat sahaja, seperti yang dinyatakan di bawah)
Fax: 03 7805 1526

Ke sini

Kami boleh ditemui di:

No: 7A, Jalan SS4D/2,
People’s Park,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan,
Malaysia

Jika anda ingin tahu lokasi kami, klik SINI untuk peta pejabat kami.

Waktu Pejabat: Isnin – Jumaat (tutup pada cuti umum), 9:30am - 6:00pm
                     Waktu Makan Tengahari: 12:30pm – 1:30pm

Waktu Tayangan